Vad sägs om att starta karriären med ett skräddarsytt traineeprogram som varvar praktiskt arbete med teori, och där du får vara med att utveckla morgondagens teknik? Inte så dumt, eller hur?
För fjärde året i rad erbjuder Aros Electronics ett Traineeprogram som ger dig möjlighet att testa på flera olika roller på olika avdelningar inom företaget. Efter ditt traineeår är målet att du ska fortsätta att arbeta inom det område du själv funnit mest intressant, som till exempel teknisk specialist eller projektledare. Du kommer att få arbeta både strategiskt och praktiskt med Aros produkter och dess utveckling. Förutom de tekniska bitarna med både hårdvara och mjukvara får du även arbeta med marknad, kvalité och testning. Dessutom ingår utbildning inom ett brett spektra samt möjligheten att besöka koncernföretag och samarbetspartners i andra länder.

Aros Electronics arbetar i flera branscher med olika elektronik- och mekatroniklösningar där deras kanske mest kända produkt gav ’Mr. Jean Claude Van Damme’ möjligheten att utföra sin legendariska split mellan två Volvo-lastbilar! Vill du läsa mer om Aros och deras produkter klicka HÄR.

Vill ni ta del av tidigare traineers resor på Aros Electronics, läs mer på deras blogg. Academic Work håller i rekryteringen men du kommer bli tillsvidareanställd direkt på Aros Electronics. Urvalet sker löpande vilket innebär att du inte har tid att vänta på att examensarbetet ska bli klart, utan sök tjänsten redan idag!
För att läsa mer och söka tjänsten klicka Här!