Läser du på högskola och vill arbeta med systemutveckling efter din utbildning? Missa då inte chansen att söka den här tjänsten. Vi söker dig som är i början av din karriär till vårt Göteborgskontor. Decerno tar helhetsansvar för våra projekt och bygger skräddarsydda verksamhetskritiska applikationer för kunder med höga krav.

Vi bygger alla typer av system från publik web och intranät till skräddarsydda interna verksamhetssystem. Vi använder den teknik som passar bäst till våra projekt. Lösningarna kan vara baserade på någon av de plattformar vi är riktigt bra på, så som Sitecore eller SharePoint. Vi bygger också från grunden med tekniker som .Net, Entity Framework och WebAPI för backend och Angular, React och TypeScript för frontend. Vi arbetar agilt med Scrum och KanBan.
Som utvecklare hos oss kommer du arbeta i ett team med andra starkt kompetenta utvecklare, där alla har en central roll. Du kommer ha en nära dialog med kunden för att vägleda dem kring deras behov och möjligheter och tillsammans med dina kollegor kommer ni kunna ta fram de bästa lösningarna för kunden. Arbetet bedrivs huvudsakligen från vårt kontor på Vasagatan i Göteborg.

Vem du är

Vi söker dig som brinner för programmering! Du trivs på jobbet när du får ta dig an tekniska utmaningar – det sporrar dig att leverera med hög kvalitet och ta ansvar för att göra det bästa för kunden. Du tycker om utmaningar och att lära dig ny teknik. Du är ansvarstagande, tar initiativ, har god social förmåga och tycker om att jobba i projektform.
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter av programmering genom exempelvis sommarjobb eller hobbyprojekt.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett kreativt arbete i en stimulerande och utmanande miljö där det finns en vilja att sprida kunskaper och idéer. Decerno jobbar med hela uppdrag där du har duktiga kollegor omkring dig. Att jobba tillsammans i tuffa projekt har skapat en kultur hos oss som präglas av prestigelöshet och omtänksamhet.
Hos oss har du alla förutsättningar för att kompetensutvecklas. En kontinuerlig kompetensutveckling är en förutsättning för att företagets mål och visioner ska uppnås.
Vi har kontor i Stockholm och Göteborg och är ca 80 anställda. Decerno är en del av Addnode Group som är noterad på OMX Nordic List, Small Cap. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Linn Johnsson på linn.johnsson@decerno.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Med vänlig hälsning
Linn Johnsson

Linn Johnsson

HR-ansvarig

Mobil          073 402 19 67      Electrum 234, 164 40 Kista

Direkt         08 630 75 32        Kistagången 16, 7 tr

 

Länk till annonsen och ansökningsformulär på Decernos hemsida finner ni här!