I en tid där säkerheten på nätet blir allt mer uppmärksammad bjuder Consid in till en case-kväll med fokus på just IT-säkerhet.

Är du student inom data/IT och har grundläggande kunskaper inom webbutveckling och JavaScript? I så fall är du varmt välkommen till Consid onsdagen 17 maj, där du har chansen att lära dig mer om eventuella säkerhetshål som är viktiga att tänka på om du vill skapa en säker web-applikation. Missa inte detta tillfälle att bredda dina kunskaper och se hur Consid arbetar till vardags!

NÄR? 17 maj kl 18.00
VAR? Consid, Vasagatan 54 Göteborg
HUR? Consid bjuder på mat och dryck!
BRING? Din egna dator för caset

Anmäl dig här

OBS: Case-kvällen har begränsat antal platser, så se till att anmäla dig redan idag!

Lunchföreläsning!

Consid bjuder in till lunchföreläsning. Robert Stigsson, Chalmers Alumni, kommer dela med sig av Consids tillvägagångssätt att via genetiska algoritmer lösa komplexa uträkningsproblem, som hjälpt till att skapa en miljövänligare byggbransch. Det bjuds även på pizza och dryck. Varmt välkomna!

Consid är ett av Sveriges absolut snabbast växande företag och erbjuder konsulttjänster inom IT, digital marknadsföring och management. Kontoret ligger mitt på Avenyn och har med de 12 andra kontoren runtom i Sverige totalt 450 anställda. Företaget har blivit utsett till ett av Sveriges topp 100 Karriärföretag två år i rad.

NÄR? 17 maj kl 12.00
VAR? HC3
MAT? Pizza till de 100 första + dryck
BUZZWORDS! Genetic Algorithms, Cloud Computing, Scalable Cloud Applications

Making the world greener with Genetic Algorithms
A cooperation between Consid and Chalmers research unit Sustainable Buildings

[English]
Consid invites you to a lunch seminar where the Chalmers alumni Robert Stigsson is going to talk about their way to use genetic algorithms. The IT consulting company Consid is one of Sweden’s fastest growing companies and one of their thirteen offices is located at Avenyn here in Gothenburg.

WHEN? 17 maj kl 12.00
WHERE? HC3
FOOD? Pizza and soda to the 100 first
BUZZWORDS! Genetic Algorithms, Cloud Computing, Scalable Cloud Applications

Making the world greener with Genetic Algorithms
A cooperation between Consid and Chalmers research unit Sustainable Buildings

Note: The seminar will be held in swedish